Orhan Barış YAVUZ - Müdür Başyardımcısı

1998 yılında Uluyatır Atatürk İlköğretim Okulu´nda göreve başladım. 5 Yıl orda çalıştıktan sonra 2003 yılında Hüseyin Yalçın Çapan Lisesi´nde göreve başladım. Bu okulda 2009-2010 yıllarında müdür yardımcılıpı görevini yürüttüm. 2010 yılında Cumhuriyet Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atamam yapıldı. Bu okulda 7 yıl müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2017 yılında Nizip Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne müdür başyardımcısı olarak atandım. 2017 yılında Abdurrahman Alkan Ortaokulu´nda müdür vekilliği yaptıktan sonra tekrar Nizip Anadolu İmam Hatip Lisesi´ndeki görevime geri döndüm. 1 yıl müdür başyardımcılığı görevini sürdürdükten sonra 2019 Ağustos ayında Nizip Fen Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Şu an müdür başyardımcılığı görevini yürütmekteyim.